TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI

Accesând site-ul https://smallsteps.ro, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții, ce se supun legilor și reglementărilor din România. În caz contrar este interzis accesul și folosirea acestui site. Textele și materialele de pe acest site sunt protejate de legile copyright-ului în vigoare.

DREPTUL DE FOLOSIRE

Dacă nu este specificat altfel, Smallsteps SRL deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupra textelor, imaginilor sau codului prezent pe acest site, denumite în continuare materiale. Conținutul site-ului poate fi copiat/utilizat doar pentru uzul personal.

Dreptul de folosire al site-ului, nu include și transferul titlului de autor și nu permite:

  • modificarea sau copierea materialelor
  • folosirea materialelor în scopuri comerciale
  • încercarea de a decompila sau a aplica tehnici de inginerie inversă a oricărui software prezent pe https://smallsteps.ro
  • transferul materialelor către altă persoană sau copierea acestora pe un alt sever
  • folosirea site-ului în orice mod ce poate cauza prejudicii site-ului sau disponibilității acestuia sau folosirea smallsteps.ai în orice mod ilegal, fraudulos sau dăunător.

Dreptul de folosire va fi retras dacă sunt depistate acțiunile menționate mai sus și toate materialele copiate sau folosite în mod abuziv vor trebui distruse, fie că sunt în formă electronică sau pe hârtie.

LIMITARI

Smallsteps SRL nu garantează acuratețea, completitudinea sau valabilitatea datelor prezente pe site. Smallsteps SRL poate auce modificări asupra informațiilor de pe site oricând și fără a fi nevoie să informeze utlizatorii. Este decizia acestora să folosească informațiile oferite așa cum sunt. Smallsteps SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru daune cauzate de imposibilitatea de a folosi materialele de pe site sau alte prejudicii aduse de folosirea lor.
Smallsteps SRL nu controleaza toate site-urile ce au link-uri către https://smallsteps.ro și nu poate fi trasă la răspundere pentru conținutul acestora.

MODIFICARI

Smallsteps SRL poate modifica acești termeni și condiții oricând și fără a informa utilizatorii. Prin folosirea site-ului utilizatorii sunt de acord sa se supuna prevederilor din versiunea curentă a acestor termeni și condiții.